Vaasanseudun ADHD-yhdistys ry

Jäseneksi

Tietoa jäsenyydestä

Tule mukaan yhteisen asian hyväksi ja liity jäseneksi Vaasanseudun ADHD-yhdistykseen! Jäseneksi ovat tervetulleita kaikki henkilöt, joita toimintamme kiinnostaa yksilöistä ja perheistä ammattilaisiin. Yksityiset henkilöt tai yritykset/yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa, voivat halutessaan liittyä yhdistyksen kannatusjäseniksi. Kannatusjäseniä koskevat samat jäsenedut kuin varsinaisia jäseniä. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toiminnan sisältöön ja laatuun.

Jäsenetuina mm.:
-4 kertaa vuodessa ilmestyvä ADHD-liiton jäsenlehti
-jäsenkirje ajankohtaisista tapahtumista ja asioista
-alennetut jäsenhinnat maksullisiin koulutuksiin ja tapahtumiin sekä mahdollisuus osallistua jäsenistölle suunnattuihin ilmaisiin tilaisuuksiin
-mahdollisuus tilata kirjoja jäsenhintaan sekä lainata yhdistykseltä kirjallisuutta.

Vaasanseudun ADHD-yhdistys on valtakunnallisen ADHD-liiton jäsenyhdistys. Liittyessäsi yhdistyksen jäseneksi liityt samalla myös liittoon. Jäseneksi liityttyäsi saat muutaman viikon sisällä postitse ADHD-liiton tervetuliaispaketin.

HUOM: Vuonna 2018 liittyville uusille jäsenille tarjous; Täyttä elämää ADHD:n kanssa kirja hintaan 15 € postikuluineen! Kirja tilataan osoitteesta info@vaasanadhd.com.

Liity jäseneksi

Jäsenmaksut vuodelle 2018: Jäsen: 20 €. Kannatusjäsen: 35 €.

Yhdistyksen tilitiedot: Op-Pohjola FI61 5670 0820 0672 52 / BIC OKOYFIHH. Viestikenttään: jäsenen nimi.

Tervetuloa jäseneksi! Liity allaolevan lomakkeen kautta:

(Nopeutat liittymistä maksamalla jäsenmaksusi yllä mainitulle tilille samaan aikaan kun ilmoitat yhteystietosi lomakkeen kautta. Mikäli maksaja on muu kuin jäsen, muista mainita jäsenen nimi. Jos et ole ilmoittanut yhteystietojasi tai jäsenen nimeä maksaessasi, emme pysty kohdistamaan maksua oikein.)

Ole hyvä ja täytä kaikki vaaditut kentät *
Liittymistiedot (täytä vain tarpeelliset kohdat)
Roskapostin esto; kirjoita alla näkyvät numeron alla olevaan kenttään.73693